Ympäristö keskiössä

Työ- ja liiketoimintaympäristömme

Asiakkaamme ja henkilöstömme ovat liiketoimintamme ydin. Tämä on VENI Energia -konsernin keskeinen arvo, ja me teemme kaikkemme luodaksemme vahvat ja pitkäaikaiset suhteet sekä asiakkaisiimme että kollegoihimme.

Mittaus ja energiahallinta tarjoaa ratkaisuja, jotka edistävät energiatehokkuutta liikekiinteistöissä. Me toimimme NS-EN ISO 9001 laatujärjestelmän mukaisesti.

VENI Energia -konserni on huolehtinut siitä, että 12.500 asiakastamme Norjassa ja Ruotsissa käyttävät uusiutuvaa energiaa ja tavoitteemme on toteuttaa sama Suomessa. Olemme ympäristötietoisia sähkön hankinnassamme ja hankimme alkuperätakuita asiakkaillemme, jotta he voivat todistaa käyttävänsä vesivoimalla, muilla uusiutuvilla tuotantomuodoilla tai vaikka hiilidioksidivapaasti tuotettua sähköä.

VENI Energia -konserni on ympäristöystävällisen toiminnan pioneeri. Meillä on ollut “Miljøfyrtårn”-sertifikaatti vuodesta 2007, ja työskentelemme väsymättömästi parantaaksemme palveluitamme ja niiden ympäristövaikutusta. Konsernimme on Green Point Norwayn (Grønt Punkt Norge) jäsen, joten kaikkien toimittajiemme tulee täyttää järjestön asettamat kriteerit. VENI tukee myös Bellonan ja Zeron toimintaa.

VENI Energia toimii myös EKOenergian lisensoituna myyjänä. Ympäristöjärjestöjen hallinnoima ja voittoa tavoittelematon EKOenergia-merkki varmistaa, että sähköntuotannossa on huomioitu paitsi ilmasto, myös muut ympäristövaikutukset.

Kaikessa liiketoimintamme kehittämisessä me VENIssä työskentelemme vihreyttä ja ympäristöä ajatellen.

 

miljøindex Zero Grønt punkt Bellona

 

Securing energy for your business